SIT leaderboard groot

Beurscrash is gestart !!

Verwachting komende week: Duidelijk Lager > 1.5%

Mijn index (DOWversusAEX) (voor wat het waard is met al die bijgedrukte dollars, yens en euro’s)

Het wordt spannend! START BEURSCRASH! We dalen tot minimaal 29 juni.

DOW versus AEX 2-6-2013 13-03-19

Let op het normale patroon staat waarschijnlijk hierboven. De hoeveelheid bijgedrukt geld zorgt voor een totale afwijking van mijn index. Echter de week (13-17 mei) klopte exact.  Stijgen met een dipje op de 16e mei. De week 20-24 mei klopte toch ook met de bodem op 23 mei en vrijdag weer stijgen.  De week van 27-31 mei werd geteisterd met veel goede berichten, waarop we gingen dalen. Toch als de Aex boven de 364.63 hebben we weer een stijging. Zoals ik op 9 mei  al aangaf. (Mijn index lijkt dus weer te gaan kloppen. Zijn ze door het bijgedrukte geld heen? Is het vertrouwen weg?)

Er was een duidelijke kentering te zien vanaf 2 juni. De kleine stijgingen naar 7 en naar 16 juni vallen in het weekend. Dus  non-stop dalen naar de (voorlopige) bodem op 14 juni. En vanaf 17 juni t/m 21 juni per saldo dalen maar dat zal niet veel zijn i.v.m. de expiratie op 21 juni. Op de 21 juni kan het hard dalen worden nadat de optiegelden geïnd zijn naar de bodem op 29 juni.

DOW: Op 3 juni dalen we uit het stijgende patroon. De AEX kan 17 mei de top hebben gemaakt, want die volgt de DOW vaak in de laatste top niet en begint eerder te dalen. Let op dat de AEX een dag later de bodem of de top meestal maakt.

Zie verder mijn Beurs Column: Beurscrash 2013 het is twee voor twaalf

DOW versus AEX

| 829 keer gelezen

One Response to Beurscrash is gestart !!

  1. tinie zegt:

    Stop a.u.b. met het analiseren van de beurs. Sinds vorig jaar verkondigt u al wekelijkse een crash. Tevens waren de voorspellingen alle weken verkeerd, de laatste 2 weken uitgezonderd.

Geef een reactie